Karaburun'da Merkez Mahallesi'ndeki ilçe başkanlığı binasına gelen CHP'nin Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı'yı karşılayan grup, "İthal başkan istemiyoruz" yazılı pankart açtı, slogan attı. Balcı, "Buradaki arkadaşlarımız da hepsi iyi birer CHP'li. Partimizden de asla vazgeçmeyeceklerini düşünüyorum. Duygusal bir tepki olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA
Protesto edilen CHP Karaburun Adayı Balcı: Arkadaşlarımız da CHP'li, sıkıntı yok

BirGün EGE

CHP'nin Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı, partisinin ilçe başkanlığı önünde toplanan bir grup partili tarafından protesto edildi. Tepkilerin duygusal olduğunu düşündüğünü belirten Balcı, "Tabii ki hak veriyorum. Beklemedikleri bir şeydi. Hak veriyorum, o anlamda sıkıntı yok. Buradaki arkadaşlarımız da hepsi iyi birer CHP'li. Partimizden de asla vazgeçmeyeceklerini düşünüyorum. Duygusal bir tepki olduğunu düşünüyorum." dedi.

Merkez Mahallesi'ndeki ilçe başkanlığı binasına gelen CHP'nin Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı'yı karşılayan grup, "İthal başkan istemiyoruz" yazılı pankart açtı, slogan attı.

Partililerle yapılan toplantı sonrası açıklama yapan Balcı, tepkilerin duygusal olduğunu düşündüğünü belirterek, "Tabii ki hak veriyorum. Beklemedikleri bir şeydi. Hak veriyorum, o anlamda sıkıntı yok. Buradaki arkadaşlarımız da hepsi iyi birer CHP'li. Partimizden de asla vazgeçmeyeceklerini düşünüyorum. Duygusal bir tepki olduğunu düşünüyorum." dedi.

GÜZELBAHÇE'DE DE PROTESTO

Güzelbahçe’de ise Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay’a tepki göstermek için basın açıklaması gerçekleştirildi. Kent merkezinde yapılan açıklamada, “Son dönemde sandığa gitmeyeceğini açıkça ifade eden seçmeni sandığa götürebilmenin tek yolu, aday adaylağı süren 8 aday adayından birinin aday olarak açıklanmasıdır. Demokrasi adına izlenebilecek bir diğer yol ise, yeniden, belirlediğiniz adayı da içine alan bir anket ile, mevcut adaylar ile yapılmış olan mülakatın ve tüm değerlendirmelerin hem bizlerle hem de belirlediğiniz aday ile ilçemiz özelinde ivediyetle gerçekleştirilmesidir. Aksi taktirde, aday belirleme sürecinde genel başkanlıkça yaptırılan tüm çalışmalar göstermelik bir kurgudan ibaret algılanacak, çalışan tüm parti görevlilerinin ve aday adaylarının emek ve zamanı boşa gitmiş olacaktır” denildi.