Annesini bacak ağrısı nedeniyle Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nin acil servisine götüren radyocu Duygu Atakan, tartıştığı bir kadın doktor üzerinden tüm sağlık çalışanlarını hedef aldı. Atakan, 500 binden fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Ben çok kızıyordum hastanelerde sağlık çalışanlarının dövülüp darp edilmesine. Bence bazıları hak ediyor” gibi sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti meşru göstermeye çalışan ifadeler kullandı. Tepkilerin ardından Atakan paylaşımını sildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Radyocu Duygu Atakan'dan çirkin sözler: "Bazı sağlık çalışanları şiddeti hak ediyor"

Radyo programcısı ve yöneticisi Duygu Atakan, sosyal medyada sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti meşru göstermeye çalışan ifadeler kullandı.

500 binden fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştığı hikayede, 4 gündür bacağı ağrıyan annesini darbe olmamasına rağmen Eyüpsultan Devlet Hastanesi’nin acil servisine götürdüğünü söyleyen Atakan, burada kendilerine yönelik davranışlarını eleştirdiği bir kadın doktor üzerinden tüm sağlık çalışanlarını hedef aldı.

Atakan, “Devlet hastanelerinde bazı sağlık çalışanları neden dövülüyor çok iyi anladım. Çünkü neden dövüldükleri ortada” ve “Ben çok kızıyordum hastanelerde sağlık çalışanlarının dövülüp darp edilmesine. Bence bazıları hak ediyor” dedi.

Paylaşımında Sağlık Bakanlığı’nı etiketleyen Atakan, tartıştığı kadın doktor için “Kendini doktor sanan gerzek”, “Angut”, “Doktor diplomasını elinden almak lazım” gibi sözler sarf etti.

Atakan, tartıştığı doktorun “beyaz kod” verdiğini ve güvenlik görevlilerinin kendisini hastaneden çıkardığını dile getirdi.

Sosyal medyada kendisine yönelik tepkilerin ardından Atakan paylaşımını kaldırdı, Twitter hesabını ise “korumalı” hale getirdi.