Komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, İngiliz şarkıcı Sam Smith’n 12 milyon sterlinlik evinde karantinadan dolayı ağlarken çekilen fotoğrafına gönderme yaptı. Gervais, "Birilerinin havuzlu villalarında şikayet ettiklerini görüyorum. Ve dürüst olmak gerekirse bunu görmek istemiyorum" dedi

Ricky Gervais'ten ünlülere: Havuzlu villada karantinadan şikayeti kesin

Sivri dili ve kendine has esprileriyle tanınan İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalmak zorunda olan ünlülerin memnuniyetsizliğini tepki gösterdi, "Havuzlu villada karantinadan şikayeti kesin" dedi.

NTV'nin aktardığı habere göre 58 yaşındaki Gervais, koronavirüs krizi sona erdiğinde insanların bir daha refah devletinden ya da sağlık çalışanlarından şikayet ettiklerini duymak istemediğini söyleyerek, perşembe akşamları sağlık çalışanlarını alkışlamak için verdiği desteği dile getirdi.

Ünlü komedyen, 27 yaşındaki İngiliz şarkıcı Sam Smith’n 12 milyon sterlinlik evinde karantinadan dolayı ağlarken çekilen fotoğrafına gönderme yaptı.

The Sun gazetesine konuşan Gervais, “Sağlık çalışanları 14 saatlik nöbetlerle çalışıyorlar ve hiç şikayet etmiyorlar. Acılı izler bırakan maske takmak zorundalar ve hem kendilerinin hem de ailelerinin sağlıklarını tehlikeye atıyorlar. Ama sonra birilerinin havuzlu villalarında şikayet ettiklerini görüyorum. Ve dürüst olmak gerekirse bunu görmek istemiyorum” dedi.