Mayıs ayından beri video ve sosyal medya hesabı üzerinden çeşitli suç dosyalarına ve mafyatik ilişkilere dair iddialarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, eski başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın şikayetiyle hakkında açılan dava ardından yeni iddialar bulundu.

Sedat Peker’den yeni iddialar: Erkam Yıldırım, kokain kaçakçıları, bakanlar…

Suç örgütü lideri Sedat Peker, eski başbakanlardan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın suç duyurusuyla kendisi hakkında açılan davaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Peker, "Benim merak ettiğim sayın savcılık makamı Hollanda devleti tarafından Erkan Yıldırım’ın o ülkede bulunan 18 milyarlık mal varlığına nasıl sahip olduğunu acaba araştırmış mı?" derken, “Halen daha sahibi belli olmayan Kolombiya’da, Panama’da, İzmit körfezdeki limanda yakalanan tonlarca kokainin sahibinin kim olduğunu merak edip yazı yazmış mı?” ifadelerini de kullandı.

Erkam Yıldırım’ın şikayeti üzerinden açılan davaya işaretle sözlerine devam eden Peker, “Madem gündemden biraz ayrı kaldım diye benimle ilgili böyle komik şeyler yapıyorsunuz, ben de Cuma günü polisin, savcıların neden gerçek suçlulara karşı bir şey yapamadıklarını, yüksek miktarda yakalanan kokainlerin sahiplerinin nasıl serbest bırakıldıklarını, bu kokain satıcılarının hangi bakanlarla resimleri olduğunu yayınlayayım da ortalık biraz şenlensin” dedi.

Paylaşacağı iddiala ilişkin bazı ayrıntılar veren Sedat Peker, “Polislerin ve savcıların neden görev yapamadığını hayal olarak anlatmayacağım. Ortadan yok edilen resmi mülkiye başmüfettişlerine verilmiş ifadeleri yayınlayarak anlatacağım. Biraz istirahat edeyim demiştim, demek ki bana tatil haram. Paramount otelinin bedavacılarından bir savcımızdan da bahsedeceğiz” diye yazdı.

Peker, “Ekimdeki randevumuz ayrı, o farklı bir dosya” da dedi ve yeni bir mecraya geçeceğini söyledi. Peker, “Vallahi çok eğleneceğiz, billahi çok eğleneceğiz. Ekim ayındaki dosyamızın konusu uyuşturucu değil, cinayetler değil, ancak birçok insanın intihar etmesine ve iflas etmesine sebep olan bir konu. Tablo çok vahim” ifadelerini kullandı.