Yemin töreni sonrası erkek arkadaşı Gökhan Çıra’yı konvoyla kışladan çıkardığı iddia edilen Selin Ciğerci, tepki çeken olaya ilişkin "Burada problem sadece arabaların markası. Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani" açıklamasında bulundu.

Selin Ciğerci'den 'kışlada konvoy' tepkilerine yanıt: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks

Sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci, erkek arkadaşı Gökhan Çıra'yı yemin töreni sonrasında askerlik yaptığı birlikten konvoyla kışlanın içinden almasına gelen tepkiler için, “Burada problem otomobillerin markaları, ne yapabiliriz arabalarımız lüks” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Ciğerci, konuyla ilgili TV100 televizyonuna konuştu. Ciğerci tartışma konusu olan olayla ilgili "İçeride arabası olan aileler de vardı dışarı da arabası olmayan aileler de vardı. Gökhan'ın abisi de astsubay olduğu için o kadar üzgünler ki annesi de babası da çok üzgünler" ifadelerini kullandı.

'BURADA PROBLEM SADECE ARABALARIN MARKASI'

Sosyal medyada yapılan yorumlara da değinen Ciğerci, 'Vatan haini' yazanlar bile vardı yorumlarda. Çok ayıp şeyler bunlar. Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markası. Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani" diye konuştu.

TSK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Çıra'nın askerlik yaptığı kışladan konvoyla çıkarılmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada yer alan görüntülere ilişkin inceleme başlatmıştı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır" ifadeleri kullanılmıştı.