Instagram fenomeni Selin Ciğerci, Konya'da kendi adını taşıyan güzellik merkezinin açılışını yaptığı sırada maruz bırakıldığı saldırı girişimiyle ilgili, "Biraz gözlerim şiş dünden itibaren ama tabii yeri gelecek konuşacağım hiç merak etmeyin onunla alakalı. Benim tek derdim istihdam sağlamak" dedi.

Selin Ciğerci'den Konya'daki saldırı girişimiyle ilgili açıklama: Yeri gelecek konuşacağım

HABER MERKEZİ

Trans kadın Selin Ciğerci, dün Konya'da kendi adını taşıyan güzellik merkezinin açılışı sırasında gerici bir grup tarafından maruz kaldığı saldırı girişimiyle ilgili açıklama yaptı.

Instagram hesabından İzmir'deki şubesiyle video paylaşan Selin Ciğerci, saldırı girişimiyle ilgili de 'zamanı geldiğinde' konuşacağını söyledi.

Ciğerci açıklamasında şunları kaydetti:

"Benden ne beklediğinizi çok iyi biliyorum ama iyi olup daha güçlü bir şekilde dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda, hepimizin sınavları oluyor geçiyor. Biraz gözlerim şiş dünden itibaren ama tabii yeri gelecek konuşacağım hiç merak etmeyin onunla alakalı. Benim tek derdim istihdam sağlamak."

NE OLMUŞTU?

Selin Ciğerci, Konya'da şubesinin açılışını yaptığı sırada sladırı girişimine maruz kalmıştı. Açılışın yapılacağı merkez önünde toplanan grup, tekbir getirerek “Konya’dan defol” şeklinde sloganlar atmıştı. Uzun süre tepkilerini sloganlarla devam ettiren grup, daha sonra güzellik merkezine doğru yürümeye kalkınca polis müdahale etmişti. Açılış sonrası salon kapatılırken, polisin güvenlik önlemi devam etmişti.