Sergen Yalçın ile sohbet ettiğini belirten gazeteci Serdar Sarıdağ, “Hoca bana ‘Hiçbir şeyden haberim yok. Kimse beni aramadı. Bir tek Trabzonspor’la görüştük. Biz önümüzdeki sezon çalışmayı düşünüyoruz. Fenerbahçe ve A Milli Takım'dan gelen hiçbir teklif yok’ dedi” ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe iddiasına yanıt

Gazeteci Serdar Sarıdağ, sosyal medyada Fenerbahçe ile ismi anılan Sergen Yalçın’ın söylediklerini aktardı.

Sarıdağ’ın aktardığına göre Yalçın, önümüzdeki sezon çalışmayı düşündüğünü ancak Fenerbahçe’den gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Yalçın’ın “Bizim ismimizin geçmesi tabii ki bizler için iyi. Demek ki doğru işler yapmışız” dediğini belirterek, “Sergen Yalçın'ın şu an Fenerbahçe ile bir görüşmesi yok. Jesus gitmeden böyle bir görüşmenin olması mümkün değil. Ayrıca Fenerbahçe'nin Jesus ile devam edip etmeyeceği de belli değil” ifadelerini kullandı.

"JESUS GİTMEDEN GÖRÜŞMENİN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Sarıdağ, Skorer TV canlı yayınında şu açıklamayı yaptı:

"Dün Sergen hoca ile sohbet ettik. Hoca Çeşme'de tatilde. Pazar günü İstanbul'a gelecek. Hocaya Twitter'da gündem olduğunu söyledim. Girdim baktım Fenerbahçeli formalı fotoğrafların yer alıyordu. Fenerbahçe iddialarını sordum. Hoca bana' Hiçbir şeyden haberim yok. Kimse beni aramadı. Bir tek Trabzonspor'la görüştük. Biz önümüzdeki sezon çalışmayı düşünüyoruz. Fenerbahçe ve A Milli Takım'dan gelen hiçbir teklif yok. Bir de Fenerbahçe'nin başında Jesus varken bu soruya cevap vermem doğru olmaz. Böyle bir durum olsa herkes yazar ve duyulur. Gizli kalmaz ama böyle bir durum yok. Bizim ismimizin geçmesi tabii ki bizler için iyi. Demek ki doğru işler yapmışız' dedi. Bence Şenol Güneş'in ardından Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın olur.  Bu bir tahmin. Yıllardır bu kulübün içindeyim. Bu yüzden iyi bilirim bundan sonraki süreç Sergen Yalçın'a gider. Sergen Yalçın'ın şu an Fenerbahçe ile bir görüşmesi yok. Jesus gitmeden böyle bir görüşmenin olması mümkün değil. Ayrıca Fenerbahçe'nin Jesus ile devam edip etmeyeceği de belli değil."