CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, 'yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanması, ücretsiz internet hizmeti, aile destek sistemi' uygulamalarının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri olduğunu ifade etti.

Servet Ünsal, AKP'nin CHP'den kopyaladığı seçim vaatlerini sıraladı

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, AKP'nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bazılarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadi olduğunu vurguladı.

Ünsal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AKP'nin seçim beyannamesine ilişkin eleştirilerde bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21 yıldır iktidarda değilmiş gibi seçim beyannamesi açıkladığını belirten Ünsal, "'Kamuya işe alımlarda mülakatı kaldıracağız.' diyor, 'Gençler liyakata göre işe girecek.' diyor. Recep Tayyip Erdoğan sonunda gençleri hatırladı." ifadelerini kullandı.

Ünsal, seçim beyannamesinde yer alan yükseköğrenimdeki gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanması, ücretsiz internet hizmeti, aile destek sistemi uygulamalarına ilişkin de "Bu vaatler Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri. Gelir tamamlayıcı aile destek sistemini biz yıllardır söylüyoruz. Bu CHP'nin bir projesidir. Bu vaatleri hepimiz hatırlıyoruz" dedi.

Servet Ünsal, 14 Mayıs'ta tüm yurttaşların sandığa gitmesi çağrısında bulundu.