Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddia edilen Hacı Cesur isimli bir kişinin evi kurşunlandı. Kurşunlanma görüntülerini paylaşan BirGün yazarı Timur Soykan, “Hacı Cesur'un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor” dedi.

Sinan Ateş cinayetine dair paylaşımlar yaptığı iddia edilen kişinin evi kurşunlandı!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili paylaşımlar yaptığı öne sürülen Hacı Cesur isimli bir kişinin evi kurşunlandı. Profilde bozkurt işaretini yaptığı bir fotoğrafı bulunan Hacı Cesur, saldırının görüntülerini Twitter’dan paylaştı.

Cesur, dün saldırganların güvenlik kamerası görüntülerini paylaşırken, “Bugün saat 10'da evime gelen bu iki müptezel keşif yapıyor, kapıyı çalıyor. Saat 11'de eve 8 el ateş ediyor. Gönderen belli gelen belli. Türk Emniyet Teşkilatı ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum. Aziz Türk milletinin ve devletinin dikkatine...” dedi.

Cesur’un paylaşımını alıntılayan BirGün yazarı Timur Soykan ise şu yorumu yaptı:

“Sinan Ateş cinayetinden sonra saldırılar devam ediyor. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddiasından sonra Hacı Cesur'un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor.”