Seçim çalışmalarını sürdüren SOL Parti Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Uzunoğlu, kentin sokaklarında çarpıcı bir konuşma yaptı. Uzunoğlu, “Yoksul halkı açlığa mahkum edenler, toplumun tüm değerlerini çürüten, çocuk tecavüzlerine göz yumanlar meydanlarda boy gösterecek, biz sokağa çıkamayacağız, öyle mi! Biz bu sokakların sahibiyiz, bu sokağa sürekli çıkacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

SOL Parti, Türkiye’nin dört bir yanında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Partinin Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Uzunoğlu, kentin sokaklarında dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Uzunoğlu halkı yoksulluğa mahkum eden, toplumun tüm değerlerini çürüten ve çocuk istismarına göz yumanların meydanlarda boy gösterdiği yerde, devrimcilerin sokaklara sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Uzunoğlu konuşmasında şunları kaydetti:

“Üniversite kampüslerinin önünde öğrencileri bombalayan katiller, mafyalar, kara para aklayıcıları buralarda dolanıyor, boy gösteriyor. Arkadaşlar, burada halkını, ‘onlar ve biz’ diye ayıran, adam kayırma, torpil ve yandaşlara kaynak aktarımıyla yoksul halkı açlığa mahkum edenler, toplumun tüm değerlerini çürüten, çocuk tecavüzlerine göz yumanlar meydanlarda boy gösterecek, biz sokağa çıkamayacağız, öyle mi! Biz bu sokakların sahibiyiz, bu sokağa sürekli çıkacağız. Siz çıkamayacaksınız!”