İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, "14 Mayıs'ta hep beraber bu millet bir karar verecek. Sonunda olacağını başında söyleyeyim, karar başımızın üzerinedir" dedi.

Kaynak: AA
Soylu lütfetti: 14 Mayıs'ta millet karar verecek, karar başımızın üzerinedir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda parti mensuplarıyla bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu, şimdi önlerinde 14 Mayıs olduğunu belirterek, "14 Mayıs'ta hep beraber bu millet bir karar verecek. Sonunda olacağını başında söyleyeyim, karar başımızın üzerinedir. Milletimiz bugüne kadar yapılanları, bugünden sonra olacakları, hayallerini, beklentilerini, ümitlerini 14 Mayıs'ta sandığa yansıtacaktır. Buna olan inancımız tamdır. Türkiye tam 20 yıldır büyük devrimleri gerçekleştirmiştir. Buna değişim demek sadece ve sadece meseleye biraz haksızlık yapmak anlamına gelir" diye konuştu.

"Biz bu seçimi Allah'ın izniyle kazanacağız" diyen Soylu, "Eğer bu teşkilatın mensupları her seçimde yaptığı gibi anlayışını ortaya koyarlarsa değişen iktidar değil, değişen muhalefet olacaktır. Bırakın iktidarı hak etmeyi, muhalefeti bile hak etmeyen bir tabloyla karşı karşıyayız. Milletimiz de gereğini yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.