İzmir'deki depremin ardından incelemelerde bulunmak için kente giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçirdiği koronavirüse ilişkin "Çok çalışan ve çok dayanıklı bir insanım bana dokunmaz diyordum ama beni de yere serdi" açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'dan koronavirüs açıklaması: 'En çok bana dokunmaz' diye düşünüyordum

İçişleri Bakanı Soylu, İzmir AFAD İl Koordinasyon Merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Geçirdiği koronavirüs rahatsızlığıyla ilgili konuşan Soylu, "Evin içine dikkat edersek birçok meseleyi çözebilme kabiliyetine sahip oluruz. Nefes almaya şükrettiğiniz bir hale geliyorsunuz. Ben 24 saatin 18 saati çalışan bir insanım. 'En çok bana dokunmaz' diye düşünüyordum ama bu işe öyle delikanlılık falan dayanmıyor, onu söyleyeyim. Kimse kendine çok fazla güvenmesin" diye konuştu.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, geçirdiği Covid-19 rahatsızlığıyla ilgili "Evin içine dikkat edersek birçok meseleyi çözebilme kabiliyetine sahip oluruz. Nefes almaya şükrettiğiniz bir hale geliyorsunuz. Ben 24 saatin 18 saati çalışan bir insanım. 'En çok bana dokunmaz' diye düşünüyordum ama bu işe öyle delikanlılık falan dayanmıyor, onu söyleyeyim. Kimse kendine çok fazla güvenmesin" ifadelerini kullandı.

DHA