İktidarın ekonomi polikasını öven MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyası gündemdeki yerini koruyor. CHP'li Antmen, MHP ilçe başkanının paylaştığı 'askıda ekmek' kampanyası fotoğrafını, "Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu bundan daha iyi anlatan bir fotoğraf yoktur" diye yorumladı.

"Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu anlatan daha iyi bir fotoğraf yoktur"

Türkiye ekonomisini ve iktidarın ekonomi politikalarını destekleyen MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyası tartışılmaya devam ediyor.

MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar, kampanya kapsamında bir 'askıda ekmek' noktasının fotoğraflarını Twitter hesabından "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘Askıda Ekmek’ kampanyasını Çankaya ilçemizde başlatmış bulunmaktayız" diyerek paylaştı.

Söz konusu fotoğrafta, MHP Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından sokakta bir noktaya yerleştirilmiş bir stand ve çevresine poşetler içinde asılmış ekmekler görülüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Alpay Antmen, 'askıda ekmek' noktasının olduğu fotoğrafı, "Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu bundan daha iyi anlatan bir fotoğraf yoktur" diyerek yorumladı.