İstanbul'un Ümraniye ilçesinde, dün, birlikte yaşadığı 'imam nikahlı' Yasemin Ü. ile 31 ve 30 yaşlarındaki kızlarını silahla vurarak katleden Suat Güney isimli erkek yakalandı. Suat Güney'in emniyetteki ifadesinde, "cinayetleri ailevi nedenlerden dolayı işlediği" yönünde beyanda bulunduğu belirtildi. Güney, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA-İHA
Ümraniye'de 3 kadını katleden Suat Güney yakalandı
Fotoğraf: DHA

İstanbul'da 'imam nikahı' ile evli olduğu Yasemin Ü. ve 2 kızını silahla öldüren Suat Güney, adliyeye sevk edildi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Yeşilvadi Sokak'taki bir sitede, Suat Güney isimli erkek, birlikte yaşadığı 'imam nikahı' ile evli olduğu Yasemin Ü. ile kızları Zeliha Güney (31) ve Mine Güney (30) silahla öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, evde yaptıkları incelemede Yasemin Ü. ve 2 kızının hayatını kaybettiğini belirledi.

"AİLEVİ NEDENLER"

Ekipler, cinayetlerin ardından telefonunu kapatıp kaçan Suat Güney'in aracını terk ettiğini, sonrasında da başka birinin araçla gelip şüpheliyi aldığını belirledi.

Zanlının Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi'ndeki F.D'nin işlettiği spor salonunda olduğunu tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla Suat Güney'i 3 silah, 6 şarjör, pasaport ve yüklü miktarda dövizle yakaladı.

Gözaltına alınan Suat Güney, emniyetteki ifadesinde, "cinayetleri ailevi nedenlerden dolayı işlediği" yönünde beyanda bulundu. Güney, ayrıca, "Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu" dedi.

Suat Güney'i spor salonuna götüren F.D. ise ifadesinde, "Suat Güney telefonla arayarak beni yanına çağırdı. Aracımla onu aldım ve spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" beyanında bulundu.

"UZAYLILAR ÖLDÜRDÜ"

Suat Güney, emniyetten çıkarken kendisine yöneltilen “Neden öldürdünüz?” sorusuna, “Ben öldürmedim. Ben kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü” şeklinde cevap verdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Suat Güney ile F.D, polis eşliğinde İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.