Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı toplantı öncesi Ankara'da hareketli dakikalar yaşanıyor. İYİ Partili Buğra Kavuncu ve Bahadır Erdem'den art arda masaya dönüş sinyali içeren paylaşımlar geldi. Akşener'in, Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları yönündeki teklifin kabul edilmesi durumunda masaya dönmesi bekleniyor.

Üst düzey İYİ Partililerden masaya dönüş sinyalleri

HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği görüşmenin ardından İYİ Partili üst düzey isimlerden 'masaya dönüş sinyali' geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, sosyal medya paylaşımında "Şimdi çok daha güçlü ve gür bir sesle" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Akşener-İmamoğlu-Yavaş görüşmesinin ardından Twitter hesabından “Nerede kalmıştık?” paylaşımında bulundu.

Erdem, tweetinde göz kırpan emoji kullandı.

Kavuncu, yaptığı ikinci paylaşımda ise Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın görüşmesinden bir kareyi paylaşarak "Teşekkürler Sayın Genel Başkanım" ifadelerini kullandı.