CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı programının tanıtıldığı törende uyuyakaldığı iddia edilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, ağır grip geçirdiğini, törene öncesinde serum alarak katıldığını ve ilaçlar sebebiyle gözlerinin kapandığını belirtti.

Yandaş medya 'uyuyakaldı' demişti: Selvi Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
Fotoğraf: AA

CHP’nin dünkü ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ vizyon belgesi toplantısında, iktidara yakın medyada gözü kapalı şekildeki fotoğrafıyla servis edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz’a konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, “Bir süredir ağır grip geçiriyordum. Toplantının yapılacağı gün hem ilaç hem serum aldım. Ağır hastalığıma rağmen orada olmak istedim. Kolumdan serum çıkarılıp çıkarılmaz toplantıya gittim. Hem serum, hem ilaç, hem de hastalığın etkisiyle zaman zaman gözüm kapandı” ifadelerini kullandı.

Toplantıdan ayrıldıktan sonra o sabah yaptırdığı testin sonucunun pozitif çıktığını Selvi Kılıçdaroğlu’nun Covid olduğuna dikkati çeken Saymaz, yazısında şu görüşlerini aktardı:

“Hastalığı esaslı bir gerekçe olmakla birlikte Selvi Hanım yorgun düştüğü için de uyumuş olabilir. CHP’yi Selvi Hanım değil, eşi Kemal Bey yönetiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşurken uyuduğunu görmek istemeyenler hiçbir siyasi ve idari görevi olmayan Selvi Hanımın gözlerinin dalmasında siyasi skandal arıyor. Bu ancak ikiyüzlülükle açıklanabilir.”