Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ardından BirGün'e konuşan Zafer Partili yönetici, iki ittifak arasındaki en büyük sorunun, Millet İttifakı'nın kayyumların kaldırılması sözünün olduğunu belirtti. Zafer Partili isim, "Eğer Millet İttifakı kayyumların kaldırılması sözünden vazgeçerse yarın ittifak açıklanır" dedi.

Zafer Partisi ile Millet İttifakı arasındaki pürüz ne?

Hüseyin ŞİMŞEK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme bugün devam edecek.

Ümit Özdağ bugün bir açıklama yaparak görüşmelerin olumlu devam ettiğini belirtti. "İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor" diyen Özdağ, " Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar olumlu gelişen süreci bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz" dedi.

Özdağ'ın açıklamalarından sonra BirGün'e konuşan bir Zafer Partisi yöneticisi, görüşmelerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zafer Partili yönetici, iki ittifak arasındaki en büyük sorunun, Millet İttifakı'nın kayyumların kaldırılması sözünün olduğunu belirtti.

Bu konuda pürüzlerin devam ettiğini bildiren yönetici, "Eğer Millet İttifakı kayyumların kaldırılması sözünden vazgeçerse yarın ittifak açıklanır" dedi.