Arda Güler, Fenerbahçe'ye veda mesajında, "Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Arda Güler'den Fenerbahçe'ye veda: Bu kararı almam gerekiyordu

Real Madrid'e transfer olan olan Arda Güler, Fenerbahçe'ye veda mesajı yayımladı.

Twitter hesabından yayımladığı mesajda Arda Güler, "Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Güler, şunları söyledi: "Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu."

"Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim" diyen Güler, "Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.