Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ATV'nin isteğiyle depremzedelere yardım için düzenlenecek ortak yayında yer almayacağı iddia edildi. Ahbap Derneği'nin kurucu Haluk Levent, "Benim yüzümden oldu. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbap'ta oldular" dedi.

"ATV, Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nu ortak yayında istemedi" iddiası

Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’nin sekiz ulusal televizyon kanalı ATV, Fox, Kanal D, Kanal 7, Show, TRT 1 ve TV8 depremzedelere yardım için ortak yayına geçecek. ATV’nin ortak yayına, Ahbap’a destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu’nun katılmasını istemediği öne sürüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, depremin ilk günlerinden itibaren Ahbap‘ın yanında yer alan ve büyük miktarda bağışın toplanmasına destek olan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu yarın ortak yayına ATV ekranlarından katılacaktı. Ancak Kaynarca ve İmirzalıoğlu’nun, kanal yönetiminin son anda aldığı kararla ortak yayında yer almayacakları öğrenildi.

HALUK LEVENT: BENİM YÜZÜMDEN OLDU

Sanatçı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, söz konusu iddiaya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Levent, "Benim yüzümden oldu :( Çok üzgünüm. Bir kez “devlet nerde?” cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için Ahbapta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de Afad’a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV’de Afad için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım" ifadelerini kullandı.