CHP İstanbul İl Başkanlığı, ikinci tur seçimleri için yurttaşlara çağrıda bulunarak, "Değişim sürecine katkı sunmak isteyen vatandaşlarımız 18-21 Mayıs tarihleri arasına ilçe başkanlıklarımıza başvurarak değişimin bir parçası olabilirler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
CHP İstanbul'dan yurttaşlara çağrı: Değişimin bir parçası olabilirler

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için yurttaşlara çağrıda bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada, "28 Mayıs 2023 Paar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için 'Ben ne yapabilirim?' diye soran çok sayıda vatandaşımıza gönülden teşekkür ederiz. Sayenizde değişime olan inancımız katlanarak artıyor" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Desteğinizi örgütleyebilme adına değişim sürecine katkı sunmak isteyen vatandaşlarımız 18-21 Mayıs tarihleri arasında aşağıda numaraları verilmiş ilçe başkanlıklarımıza başvurarak değişimin bir parçası olabilirler."

Başvuruda bulunan yurttaşların seçim günü "şoförlü araba desteği", "hasta ve engelli seçmen taşıma desteği", "müşahit" ve "kamunya desteği" verebilecekleri belirtildi.

Açıklamada, başvuru yapılacak ilçe başkanlıklarının telefon numaraları da verildi.