İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de katıldığı bir toplantının ardından yaptığı açıklamada, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yerel seçime ilişkin görüşmesinden söz ederek "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti" dedi.

Kaynak: DHA
İmamoğlu, İnce ile görüşmesini anlattı: İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yerel seçimlerde İstanbul'u destekleyeceğini söylediğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu, Şişli'de İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Uygulama Planı (SKUP) tanıtım toplantısına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Avrupa Birliği finansal desteğiyle hazırladığı ortak proje kapsamında İstanbul'un merkez bölgelerinde otomobil kullanımı, karbon salınımı ve hava kirliliğini azaltacak düşük salım bölgeleri, deniz ulaşım ağını geliştirecek düzenlemeler, güvenli yaya ve bisiklet yolları ve otobüs öncelikli şerit uygulamaları planlarının tanıtımları yapıldı.

İNCE İLE İMAMOĞLU GÖRÜŞMESİ

İmamoğlu, toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yerel seçim çerçevesindeki görüşmesi sorulan İmamoğlu, “Çok net istanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Bugün de; bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını Sayın Genel Başkanımızla paylaşacağım" dedi.