İşçiler ve emek örgütleri sesleniyor: BirGün ile dayanışmada biz de varız!

Geçen cuma günü başlattığımız gazetemizin dijital abonelik kampanyası için işçilerin ve emek örgütlerinin mesajı var: Halkın hakikati ile çıkan BirGün gazetesiyle dayanışmada biz de varız. Her daim emekçinin sesi olan BirGün’e abone olun.

EMEKÇİNİN SESİ

Ermenekli Madenci Abdullah Büber:
Her daim işçinin, emekçinin sesi olan BirGün gazetesine tüm emekçi, madenci, alın teri ile ekmeğini kazanan tüm arkadaşlarımı abone olmaya davet ediyorum.


ABONE OLUN

PTT Direnişçisi ve PTT-Sen Genel Başkanı Halit Büyük:
PTT işçileri adına direnişimizi ve mücadelemizi haber yapan, sesimizi duyuran BirGün gazetesine abone olmaya çağırıyoruz

HAKSIZLIĞIN KARŞISINDA

Migros İşçisi Gülhan Albayrak:
Haksızlığın, hukuksuzluğun, sömürünün karşısında, sizin yanınızda dimdik duran, her zaman sizin sesiniz olan BirGün gazetesine abone olun.

İŞÇİLERİN SESİ SAYFALARDA

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu:
Her türlü baskıya, engele, sansüre boyun eğmeden emeğin hakikatini, işçilerin sesini sayfalarına taşıyan, sermayenin ve iktidarın gerçeği ters yüz etme çabalarının karşısına halkın hakikati ile çıkan BirGün gazetesiyle dayanışmada biz de varız.

BirGün’ÜN YANINDAYIZ

İşçi Dayanışma Derneği Başkanı Ali Karabudak:
Biz emekçiler olarak işçi sınıfının sömürülmesine, doğanın yok edilmesine, kamu kaynaklarının sermayeye peşkeş çekilmesine, ranta, yolsuzluğa karşı çıkan, kadın haklarını savunan BirGün gazetesinin yanındayız. Sermayenin karşısında dimdik duran, işçiden, emekten yana Halkın Gazetesi BirGün’e herkes abone olmalı.

MÜCADELEMİZDE YER ALIYOR

KESK Haber-Sen Genel Sekreteri İbrahim Damatoğlu:
Sendikal faaliyetlerimizde, sesimize güç katan aynı zamanda eşit, özgür, demokratik ve laik bir ülke mücadelemizde yer alan Halkın Gazetesi BirGün’ün haklı ve onurlu basın özgürlüğü savunmasında da her daim yanında olacağız.

EMEKTEN YANA

TÜMTİS Genel Başkanı Kenan Öztürk:
Emekten, barıştan ve demokrasiden yana ses ve soluk duymak istiyorsan BirGün’e abone ol.