CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde meydana gelen sel felaketine ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu, “Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, kaybolan vatandaşlarımızın sağ salim bulunması için” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan sel felaketine ilişkin başsağlığı mesajı
Fotoğraf: ANKA

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde on binlerce yurttaş hayatını kaybetti, binlerce insan yaralandı. Depremin yaraları henüz sarılmamışken yurttaşlar şimdi de başka bir afetle karşı karşıya. Deprem bölgesinde dünden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel meydana geldi. Sel nedeniyle dereler taştı. Sele kapılan 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda evi su bastı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen sel nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, kaybolan vatandaşlarımızın sağ salim bulunması için” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor; bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, kaybolan vatandaşlarımızın sağ salim bulunması için.”