AKP’nin bugün gerçekleştirdiği İstanbul mitinginde görüntülerine yer verdiği sosyal medya fenomeni Cemre Demirel hakkında açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, “Demirel gençtir ve gençler bazen deli dolu olurlar. Normaldir. Ricam, sosyal medyada hiç kimse kendisine kötü bir şey demesin” çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu’ndan AKP’nin mitinginde videosu gösterilen Cemre Demirel için çağrı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’nin bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği mitingde sosyal medya fenomeni Cemre Demirel’in videosuna yer vermesi üzerine Twitter’dan açıklama yaptı.

Cemre Demirel, geçmişte yayınladığı bir videoda Kılıçdaroğlu’nun aday olmaması görüşünü savunmuştu. AKP bugünkü mitinginde Demirel’in söz konusu videosunu gösterdi.

Bunun üzerine muhalif kamuoyuna bir çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, Demirel’in genç olduğunu belirterek hakkında kimsenin kötü bir şey söylememesini rica etti.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti, Cemre Demirel’i mitingine malzeme etmiş. Demirel gençtir ve gençler bazen deli dolu olurlar. Normaldir. Ricam, sosyal medyada hiç kimse kendisine kötü bir şey demesin. Gençleri kullananlar ayıplarıyla kalsın. Beni eleştirenin de sevenin de başımın üstünde yeri var.