Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, muhalefeti hedef aldı. Muhalefet için "taş üstüne taş koymamış" nitelendirmesi yapan Nebati, "Onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla ekonomimize saldırmaktadır" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Nebati muhalefeti hedef aldı, hakaret etti: İçimizdeki beyinsizler

Hazine ve Maliye Bakanı, AKP'den Mersin Milletvekili seçilen Nureddin Nebati, muhalefeti hedef aldığı açıklamasında hakaret etti.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Nebati, "Ülkemizde, şimdiye değin taş üstüne taş koymamış olan muhalefet, onun hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla bir süredir sistematik bir şekilde ve histerik bir ruh haliyle ekonomimize saldırmaktadır" iddiasında bulundu.

Nebati, şöyle devam etti: "Aynı zevat, 21 yıldan bu yana her alanda ülkemizin gücüne güç katmış olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi durumunda, ekonominin zor duruma düşeceği şeklindeki sayıklamalarını da sağda solda yaymayı adeta görev edinmiş durumdadır."

Bakan Nebati, "Bu kötü niyetli oy avcılarını, bu felaket tellallarını, kişisel menfaatleri peşindeki bu ithal reçete meraklılarını gerçeklerin sert tokadıyla kendine getirmek artık şart olmuştur" ifadelerini kullandı.