Babala TV moderatörü Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programda yaşanan troll saldırısını, programın tanıtım videosundan önce paylaştı. Uğur, program sırasında yaşananların kesintisiz halini sosyal medya hesabından paylaşarak, kendisini hedef gösterenlerden hukuk önünde hesap soracağını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’un kurucusu olduğu Babala TV'de Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu.

Aynı zamanda programın moderatörü de olan Uğur, 7 saat süren yayın sırasında yaşanan bir tartışmaya ilişkin görüntüleri de  sosyal medya hesabından paylaştı.

Uğur, yayınladığı videoya "Bay baaaay" notu düştü.

Oğuzhan Uğur videoda, "Tehdit ediliyorum. Can güvenliğimden dolayı burayı terk ediyorum" diyen kişiye sosyal medya paylaşımlarını hatırlatıp şunları söyledi:

"Daha kulise çıkmadım arkamdan attığın tweete bak. İnsan gibi yanına geldim, 'canım kardeşim böyle tweetler atma' dedim... Sorulardan hangisi Kemal beyi yağlamak için soruldu?.. (Özür dilemesi üzerine) Senin özür dilemene ihtiyacım yok... At sloganını da git." 

"BU ARKADAŞIN HERHANGİ BİR PARTİYLE ALAKASI YOK"

Uğur, 'troll' olarak tarif ettiği kişinin salondan çıkmasının ardından da "Bu arkadaşın herhangi bir partiyle alakası yok. Böyle arkadaşlar genelde severler. Kendi hayatlarında çok ilgi görmedikleri için burada görmeye çalışırlar. Yanına gittim arada... Buradaki AK Partili arkadaşlar üzerine alınmasın. Bu çocuğun AK Partili olduğunu düşünmüyorum. Böyle arkadaşlar vardır... Bunun 20 sene sonraki hali evlilik programında takla atan amca..." diye konuştu.

Uğur'un daha sonra söz konusu videoyu kaldırdığı görüldü.

UĞUR'DAN YENİ AÇIKLAMA: HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ

Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan programın moderatörü Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı yayından yeni bir video paylaştı.

Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Oğuzhan Uğur, şunları söyledi:

"Bazı basının yalan ve çirkin başlıkları yüzünden, dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç 'Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!' gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Hatta Melih Gökçek de konuyu sahiplenip, benden bu genç adına hesap sormak istedi. Sonrasında paralı hesapların ve bazı basının da desteğiyle olayın b... çıkarttılar afedersiniz. Bakın aslında o gence nasıl davranmışım. İzleyiniz. Bu diyalogtan sonra yanına da gittim, tatlı tatlı konuştum. Canlı yayının o açmamış, özür de diledim. Tamamını ana bölümde izleyeceksiniz. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Tivitlerim aşağıda, bakınız. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip 'yalan söylüyorlar, inanmayın dedim' Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim. Video kesilmemiştir. Yine saf saf açıklama yapmışım videoda bir ton. Peh. Elbette hukuk önünde hesap soracağız.Bu konu hakkında başka açıklama yapmayacağım. Tanıtımı yetiştirmem lazım, çok zamanımı yediler. Bu kötü insanlara zaten delil faydasız, fakat aklı karışan, bunlara inanan olduysa, tanıtımı ve bölümü izlemesini tavsiye ederim. Onlar da hakkımızı teslim edecektir."