Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda Ata İttifakı'nın adayı olan ve 28 Mayıs'taki ikinci turda AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanı olmasının ardından paylaşımda bulundu. Oğan, "Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sn. Erdoğan’a destek vermemizin en önemli ön şartlarından birisi, son bir kaç yıldır uygulanan “faiz sebep enflasyon sonuç” politikalarından vazgeçilmesi ve uluslararası normlara uygun ekonomi politikalarının uygulanmasına geçilmesiydi" dedi.

Sinan Oğan'dan 'Mehmet Şimşek' paylaşımı: En önemli ön şartlardan birisiydi
AA

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen 2'nci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Mehmet Şimşek ile ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oğan, "Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sn. Erdoğan’a destek vermemizin en önemli ön şartlarından birisi, son bir kaç yıldır uygulanan “faiz sebep enflasyon sonuç” politikalarından vazgeçilmesi ve uluslararası normlara uygun ekonomi politikalarının uygulanmasına geçilmesiydi. Yeni kabinede Sn. Mehmet Şimşek’in göreve başlamasıyla artık ekonomide inşallah en kısa zamanda normalleşme adımlarını göreceğiz…" ifadelerine yer verdi.