İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, "14 Mayıs'ta sadece ana muhalefetin ve diğer muhalefetin ağzı kapatılmayacak, Allah'ın izniyle Amerika'nın da Avrupa'nın da bütün kötülüklerin de ağzı kapanacak" dedi.

Kaynak: AA
Soylu: 14 Mayıs'ta Amerika'nın da Avrupa'nın da ağzı kapanacak

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge'den AKP milletvekili adayı olan Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler'de partililerle buluştu.

Soylu iftar sonrası AKP Bahçelievler İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından bir kafede yurttaşlarla buluştu.

Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetin 100. yılında 29 Ekim 2023'te bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacaktır, kalmayacaktır, kalmayacaktır. Bugün ülkemin her tarafında huzur, birlik ve kardeşlik var çok şükür. Bunu sağlamaya devam edeceğiz. Siyasi, ekonomik, güvenlik istikrarımızı sağlamaya devam edeceğiz. Bu 50 gramlık oy pusulasıyla olacak. " dedi.

Soylu, şunları söyledi: "Amerika'nın çocuğu olmayın bu ülkenin çocuğu olun bir kere. Bu milletin çocuğu olmak için bu milletin temel değerlerine sahip çıkıp LGBT gibi sapkın anlayışlarla aile yapımızı ortadan kaldırmak için çaba sarf etmeyeceksiniz. Bu milletin çocuğu olmak için elin büyükelçisinin masasına gidip onun talimatlarını alıp, onun üzerine siyaset bina etmeyeceksiniz. Bu milletin çocuğu olmak için ömrünüzde bir kere 28 Şubat'ta, 15 Temmuz'da yaptığınız gibi millet düşmanı olmayacaksınız."

14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirten Soylu, "14 Mayıs'ta sadece ana muhalefetin ve diğer muhalefetin ağzı kapatılmayacak, Allah'ın izniyle Amerika'nın da Avrupa'nın da bütün kötülüklerin de ağzı kapanacak. 50 gramlık oy pusulaların kendilerini dünyanın en güçlüsü zannedenlere demokrasinin aslen ne olduğunu, onların demokrasiden bir şey anlamadığını gösterecek" ifadelerini kullandı.