İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Mehmet Kaya isimli erkek, önce evde tartıştığı boşanma aşamasında olduğu Şadumane Temuçin'i daha sonra olay sırasında evden çıkarak kaçmaya çalışan üvey kızı Aleyna Dayıoğlu'nu sokak ortasında öldürdü. Temuçin ve Dayıoğlu'nu öldüren Mehmet Kaya'nın 11 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: İHA
Sultangazi'de Mehmet Kaya isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını ve üvey kızını öldürdü
Fotoğraf: DHA

İstanbul'da Mehmet Kaya isimli erkek boşanma aşamasında olduu kadını ve üvey kızını öldürdü.

Olay sabah saat 06.00 sıralarında Yunusemre Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz yıl evlenen Mehmet Kaya (45) ile Şadumane Temuçin (40) arasında sık sık tartışma yaşanıyordu.

Bir firmada kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet Kaya ile Şadumane Temuçin yaşadıkları tartışmalar nedeniyle boşanma kararı aldı.

Yaklaşık 2 aydır ayrı yaşayan Mehmet Kaya, akşam saatlerinde tekrar Şadumane Temuçin'in evine geldi. İkili arasında yaşana tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Kaya, Şadume Temuçin'i tabancayla öldürdü. Olay sırasında evde olan Mehmet Kaya'nın üvey kızı Aleyna Dayıoğlu (22) sokağa çıkarak kaçmaya başladı.

Mehmet Kaya, kaçmaya çalışan Aleyna Dayıoğlu'nu kovalamaya başladı. Kovalamacanın ardından Mehmet Kaya, Aleyna Dayıoğlu'nu vurarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ve evde yapılan incelemelerde 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Cansız bedenler, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

11 AYRI SUÇ KAYDI 

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Mehmet Kaya’nın eşini ve üvey kızını öldürdükten sonra eşinin damadını arayarak; her iki şahsı da öldürdüğünü ve intihar edeceğini söylediği öğrenildi.

Ayrıca Mehmet Kaya’nın alkol problemi yaşadığı ve evde sürekli anlaşmazlık yaşandığı belirlendi. Mehmet Kaya’nın 11 suç kaydı olduğu belirtildi.