Daha önce yaptığı açıklamada, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son 10 güne 2 gün kaldı. Son uyarımı yapayım" dedi, Fahrettin Altun'a seslendi.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu: Fahrettin Altun ve ekip arkadaşları, son uyarımdır!
FOTOĞRAF: AA

Daha önce yaptığı açıklamada, "Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Son 10 güne 2 gün kaldı.” sözleriyle bir uyarı paylaşımı yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu: “Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!” dedi.

‘GİRİŞİLECEK PİS İŞLERİ BİLİYORUM’ DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu, "Bu kirli dile son verilsin. Akla gelmeyecek pis oyunlar ve ithamlarla neye varmak istendiğini insanımız görüyor. Seçime gidiyoruz, savaşa değil. Nice iktidarlar değişti, yola hep devam ettik. Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum. Ve onlara diyorum ki: Azıcık sağduyu!" ifadelerini kullandı.