Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 7. video ile iddialarını sürdürüyor. 90’larda Mehmet Ağar ve Korkut Eken ile birlikte çalıştığını söyleyen Peker, gazeteci Kutlu Adalı’nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın kokain işinde olduğu, Uğur Mumcu cinayetinin arkasında Mehmet Ağar’ın bulunduğu gibi gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

Sedat Peker’den 7. video: Uğur Mumcu ve Kutlu Adalı cinayetleri, yeni kokain rotası, Soylu, Ağar ve Binali Yıldırım’ın oğluna dair iddialar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 7. video ile iddialarını sürdürüyor. Peker bu videosunda Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın dahliyle yeni uyuşturucu rotası kurulmasına, Uğur Mumcu ve Kutlu Adalı ‘faili meçhul’ cinayetleri ile Mehmet Ağar ve Korkut Eken’in bağına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mevcut ilişkilerine dair çarpıcı iddialarda bulundu. Peker kendi geçmişinden bir itirafta daha bulunarak 90’larda Korkut Eken ve Mehmet Ağar ile birlikte çalıştığını, kendisinden Kutlu Adalı’nın öldürülmesini istediğini de öne sürdü.

Peker’in videosu ardından sosyal medyada birçok isim bu iddiaları konuşmaya başladı. Twitter’da en çok konuşulanlar listesinde Peker’in gündeme getirdiği isimler ve iddialar Türkiye gündemine girdi.

MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ: KALABALIK MİSAFİRLER GELDİ, DEVLETİ KARIŞTIRDILAR

7. videosunu sabah saat 07:30’da yayınlayan Peker’in bu kez ilk 6 videodan farklı bir mekanda olduğu görülüyor. Peker, yayının başında mekân değişikliğini “Türkiye’den kalabalık misafirler geldi. Devletimizi işin içine kattılar, o yüzden yer değişikliği yaptık” ifadeleriyle açıkladı.

MESAJ VEREN KİTAPLAR

Her videosunda yer alan kitapları bu kez masa yerine arkasına kurduğu bir tahtanın önüne Koyan Peker, Oral Çalışlar’ın “Hz. Ali: İslam’ın Doğuşu ve İlk Ayrılıklar”, Dostoyevski’nin “Ezilmişler” ve Mümin Sekman’ın “Her şey seninle başlar” kitaplarını seçti.

Videolarında masasına koyduğu objelerle mesaj verdiği düşünülen Peker, yeni videosunda masasına üç ayaklı bir standa yerleştirilmiş ve saat 8:50’de sabitlenmiş retro bir analog saat da bulunduruyor.

ARKASINDAKİ TAHTA

Peker’in arkasına kurduğu tahtaya ise, “İran-Sabiha Gökçen-Mersin-S.D.?” ifadelerini yazdığı görüldü. Peker videonun içinde, arkasındaki tahtada yazanları işaret ederek Süleyman Soylu’ya sesleniyor ve “Şurayı oku, oku Sülü, Suriye ile filan kalmam o tarafa geçeriz. O zaman öyle şeyler olur, inan… Devletin aleyhine söylemem, uluslararası hukuk önümde. Ama…” diyor.

SOYLU’YA: ARTIK PARÇA PARÇA KOPARMA DEĞİL…

Peker, yayınladığı 7. videoda Süleyman Soylu'nun sözlerine atfen, "Bir İçişleri Bakanı, sinir kontrolü olmayan bir adam televizyonun karşısında ‘Karısının iç çamaşırlarının arkasına saklanan’ diyor. Ulan biraz namus. Rahat ol, ben sana böyle bir şey demem. Bana milyonlarca genç çocuğa haksız yere küfür ettirdiler, onlara bile demedim" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TRT Haber canlı yayınında sarf ettiği, "Karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Bu kurguyla karşı karşıyayız. Bu kurguyu yapanların boğazından ilmek ilmek getirmezsek Allah bunun hesabını bizden sorar" sözlerinin ardından, Sedat Peker, "Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik olarak "Uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, diyorsun ki 'Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.' Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi" dedi, “Senin boynuna köpek tasması takıp seni sokaklarda gezdireceğim. Köpek tasmasıyla gezeceksin” ifadelerini kullandı. Peker ayrıca Soylu için, “Devletin İçişleri makamında bir deli oturuyor, bu adam hasta, manyak” dedi.

Sözlerinin ilerleyen bölümlerinde yine Soylu’ya seslenen Peker, “Siz delisiniz, hasta ruhlu bir adam. Sen oralara geldin de bizi yönetiyorsun ya. Yaktın bizi, kendini yaktın, her şeyi yaktın, biraz sonra alev alev yanma dönemi başlıyor. Yanacaksın. Seni öyle küçük edeceğim ki kibrit kutusuna sığacaksın, cezaevi kesin ilerleyen zamanlarda ama kibrit kutusuna sığacaksın” diye konuştu.

‘VİTESİ BÜYÜTTÜM, DÜNYAYI HOPLATACAĞIZ’

Peker, videolarında daha kritik iddiaları dile getireceği bir aşamaya geçtiğini de şöyle ifade etti:

Benden özür dilemediniz, beni aşağılamak istediniz, daha da küçültmek isteniz, ben de vitesi daha da büyüttüm. Şimdi tüm dünyayı başladık…

Bu hikayenin sonu çok daha yayılacak, tüm dünyayı hoplatacağız yerinden.

ERKAM YILDIRIM VE KOKAİN İDDİASI

İlk videolarında dile getirdiği kokain ticaretine dair iddialarını detaylandıran Peker, güzergahın kurulmasında ve ticaretin içinde eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Ekram Yıldırım’ın olduğunu öne sürdü. Peker, şöyle konuştu:

Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Orada sistemi döndüremeyeceklerini anlayınca… Kolombiya’dan oraya geçirmek çok kolay, yeni adres Venezuela üzerinden. Çünkü Venezuela’da DEA’nın (ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi) kontrolü yok, sıfır kontrol.

Kokain Avrupa’da çok ucuz, Türkiye’de çok pahalı ama esas pahalı olan yer Ortadoğu. Suriye Lazkiye Limanı, orası da DEA’nın kontrolünde değil.

Şimdi bu mal (Kolombiya’da yakalanan 4 ton 900 kilo kokakin) yakalanınca yeni bir güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Bey’in oğlu Erkam Yıldırım bey. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

Karakas Limanı var, Venezuela’nın en büyük limanı. Oradan kuru yük gemileri Türkiye’ye gelebiliyor, ama konteyner gemileri Dominik üzerinde durma yapıp o şekilde gelebiliyor. Dominik üzerinde de çok yakalanmalar başlayacak. Yeni güzergah burası.

PEKER’DEN DOMİNİK DÜZELTMESİ

Peker, daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada videoda bahsettiği ara durak ülke için özür diledi, “7. videomda söylediğim ara durak ülke Dominik değil Panama’dır. Dil sürçmesi olarak Dominik dedim. Dominik devletinden ve halkından özür dilerim” diye yazarak düzeltme yaptı.

Kokain bu şekilde Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra 30-35 metrelik yatlarla o şekilde dağılıyor. Özellikle ama Suriye-Lazkiye üzerinden de yapılıyor.

Para trafiği nasıl oluyor. Kıbrıs, Halil Falyalı. Tüm para trafiği buradan dönüyor.

Halil Falyalı'nın Türkiye'de 10 tane dosyası var. Neden getirmiyorsunuz? Tüm yasadışı bahis işleri onda, resmi raporlarda da var. ABD, diğer ülkeler almak istiyor, alamıyorlar.

Şu anki organizasyon çok eski zamanlardan kurulmaya başlandı. Hem uyuşturucu hem kumarın merkezi haline getirilmesi için yapılan o çalışma…

Erkam Yıld��rım Kıbrıs'a gittiğinde Halil Falyalı'nın misafiri. Ben Binali Bey'in böyle bir organizayonun içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkam Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler ve bu işin aparatı haline geldi. Türkiye'ye gelişi-gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor, neden kokainleri Erkam Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon ediyor.

Peki, Mehmet Ağar bunun neresinde? Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkam Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum.

KUTLU ADALI

1996’da Kıbrıs’ta faili meçhul biçimde öldürülen gazeteci Kutlu Adalı cinayetine değinen Peker, Adalı’yı Korkut Eken’in başında bulunduğu bir ekibin öldürdüğünü söyledi. Peker, Adalı cinayeti için önce kendisine talepte bulunulduğunu da öne sürdü.

Peker’in Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatımları şöyle:

1996’da Kutlu Adalı’nın cinayetine değineceğiz dedik; söz namus. Belki bunu anlattığımda biraz böyle şey olacaksınız… Devletimizle hiçbir alakası yok. Biz o zaman Korkut eken, Mehmet Ağar hep beraberiz. Korkut abinin odası, Mehmet Ağar’ın odasının yanında. Çok iyi dinleyin burayı, çok iyi…

Genciz, vatanseveriz, işte şu PKK’ya yardım ediyor ama genelde bana işadamlarını yönlendiriyorlar. Faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım ama bugün yetişmez.

(Korkut Eken) Bana dedi ki “Kıbrıs’ta bir adam var.” “Evet abi” dedim, “Bu Kıbrıs’ı Rumlara satmak istiyor” dedi. Dedi ki “Bana iki profesyonel…” “Ben kendi öz kardeşimi vereceğim sana” dedim. Atilla Peker’i dedim. Çok iyidir, uzmandır dedim. THY uçak biletlerini, hard disklerini atmıyor. Biletlerden bakabilirler, Korkut Eken, Atilla Yıldırım bu cinayetten ne kadar önce (Kıbrıs’a) gittiler. Allah o insanın kanını bize nasip etmedi.

Aradan zaman geçti, döndüler 3-4 gün sonra. Den gelinemedi. Korkut abi ile konuştuk, dedi tekrardan gideceğiz. Sonra orada başka bir bunlara bağlı ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abi ile, “Halloldu” dedi.

Atilla Peker, kanser ameliyatı oldu, evde yatıyor. Namuslu adamdır. Benim biraderim korkmaz, doğruyu anlatır. Ben öldürsek öldürdük derdim, çünkü zaman aşımına girdi. Bir şeyden korktuğum için değil.

Şimdi diyecekler ki “Niye anlatmadın?” Lan neyi anlatayım. Gördüğünüz her şeyi anlatıyor musunuz siz? Hepimiz birbirimizin aynısıyız.

‘AĞAR KENDİ GEÇMİŞİNİ TEMİZLEMEK İÇİN YAPTI’

90’larda işlenen Faili meçhul cinayetlere değinen Sedat Peker, Mehmet Ağar’la ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bu Mehmet Ağar var ya bu Mehmet Ağar, emniyet müdürlüğü döneminde en iyi arkadaşları, Behcet Cantürk, Hüseyin Baybaşin, Savaş Buldan… Tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşları. Kürt işadamları diyorlar ya, hayır; uyuşturucu işi yapıyorlardı. Hepsinden para aldı, hepsinden. Her işlerini hallediyordu.

En son siyasete girip… Çünkü hayali cumhurbaşkanlığı. Yahu oraya çıkarken adam tüm geçmişi temizlemek için Milli Güvenlik Konseyi’ne bir sunum yaptı. O zaman Tansu Hanım, onu ikna etti, sonra MGK’yi, “devletler kendi gelecekleri için bu tip eylemler yapabilir” sözlü karar çıkarttırıp başladılar hepsini öldürmeye. Vallahi yapmadı ya, kendi geçmişi temizlemek için…

UĞUR MUMCU CİNAYETİ İLE MEHMET AĞAR

Peker, Uğur Mumcu cinayetini de Mehmet Ağar’ın işlettirdiğini öne sürdü. Şöyle konuştu:

Uğur Mumcu, görüşüne katılırsınız katılmazsınız. Bence şehittir. Namuslu, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Terörden besleenn terör lordları. Onları üzerine çalışıyordu. Terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur, satışları olur ve silah ticareti.

Uğur Mumcu şehit ediliyor. Yanına ilk gelen kim? Katil en önce gelir; Mehmet Ağar. Eşine diyor ki, ‘Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı iner’ Bu meşhur sözdür. Devletin içinde yaşayanlar bunu bilirler. Uğur Mumcu, temiz adam, saf adam, tek başına bir adam. Uğur Mumcu, terörle ilgili yazıyor ama terörden menfaat elde edenlere gelince adamı ‘tak’ şehit ettiler.

Mehmet Ağar’ın yaptığı bu organizasyonun hepsi kendi cebi içindi. Gördüm, yaşadım.

Bana iş adamını arattırıyorlardı, “Bu PKK’ya para veriyor.” Ortak dostumuz. Adama küfür kafir… Sonra adam bunun yanına gidiyor, iki Bond çanta parayla. Tabii ya…

≈≈≈

Peker’in 7. videodaki tüm açıklamalarından satır başları şöyle:

"Derin Memet ameliyat olduğu için Bodrum'da hastanede, o yüzden onu yoklamaya almayacağız. Atmosferin değişikliğini görmüşsünüzdür, Türkiye'den kalabalık misafirlerimiz geldi, aslında ben düşkün Abdulkadir ile süslü Sülü'yü bekliyordum, ama onlar gelmediler, her zaman olduğu gibi devletimizi işin işine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık, belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz. Bugün çok çok ama çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya başlayacağız.

"BANA SEN FAŞİSTSİN DİYORLAR, SULTANGALİYEV'İ OKUDUNUZ MU?"

Bana sen Turan diyorsun, faşistsin diyorlar. Sultangaliyev, Sosyalist turan, düşüncesini okudunuz mu?...

Bir de, milleti sokağa dökmeye, ortalığı karıştırmaya çalışıyormuşum, öyle diyorlar. Eğer ki kim size sokağa çıkın burayı yağmalayın diyorsa o haindir. Bir gün ben size dersem sokağa çıkın diye, bilin ki ufak kızımın başına silah dayamışlardır. O yüzden onu söylüyorumdur. Sülü gördün mü bak bunu da söyledik, artık bloke oldu bu da.

"BEN DESEM BİLE SOKAĞA ÇIKMAYIN"

Darbe için zemin hazırlıyormuşuz, ben bunları onun için yapıyormuşum. Namus sahibi olan herkes eğer bir gün darbe olursa bütün herkes darbeye direnmekle mükelliftir. Eğer ki bir gün darbe olursa, ben size dersem sokağa çıkın darbeye destek verin dersem bilinki, ufak kızımın başına silah dayamışlardır, dayanamamışımdır. Ben desem bile sokağa çıkmayın kardeşlerim.

En komiği, bir şema yapmış (Süleyman Soylu). Ben bunun çapını bildiğim için seyretmedim TRT'deki yayını. Başlıkları bana getirin arkadaşlar dedim. Süleyman sana vallahi devletin ruhunu anlatacağım, inşallah bu sefer anlarsın. Görüşeceğiz seninle.

"FETHULLAHÇILARIN İÇİNDEKİ CANAVARI GÖRDÜM"

Fethullahçılarla düşüncelerimi anlatmak istiyorum. Ben 80’lerde, sizin masumiyetinizi görüp ya iyi insanlar bunlar diyenlerdenim bütün ülke gibi. Ama ben sizin içinizdeki canavarı gördüm. Şehit Kuddusi Okkır’ın memleketine gidecek ambulans parası yoktu. Ölüsünü evine getirecek parası olmayan adamı Ergenekon’un finansörü diye ülkeyi inandırdılar.

Evinde arama yapıyorsunuz general adamın, çocuk pornosu çıktı diye gazetelere haber verdiniz. Başka bir general otele kız arkadaşıyla gidiyor. Otelde ihbar var deyip kadının çantasını ararken avuç içinde bir ekstaziyi bırakıp, ‘Büyük skandal, general-kadın uyuşturucu partisi’ diye haber yaptınız. Kan tahlili bile yok, çünkü siz koydunuz. General namuslu adamdı istifa etti. Daha örnek vereyim mi Ali Tatar… Herkes uyansın diye adam kafasına sıktı. Bunlar gazetede ‘Hesap vermeden nereye gidiyorsun?’ diye yazdılar. Sizin elinizde cennetin anahtarı olsa ben o cennete girmem. Ya siz Muzaffer abiyi kanser hastasıyken inim inim inlettiniz, şehit oldu. Ali Tatar da şehittir.

"MUHABİRİN SORU SORDUĞU BAKANIN ABİSİ DE FETÖCÜ O ZAMAN"

Sülü ne oldu? Ama senin devamlı Fethullah Gülen’le yazıların çıkıyor. Röportaj yapmışsın. Danışmanlarının Fethullah Gülen’e övgüleri ortaya çıkıyor. Bak ben bu kadar açık söylüyorum ya sen? Ben Süleyman’ın buraya maketini koydum. En komiği bir AA muhabiri genç arkadaş Süleyman Soylu ile ilgili soru sordu. Adamın abisi FETÖ’cüymüş dediler. Senin elinde devletin imkanlarını yok muydu? Bilmiyor muydun abisinin FETÖ’cü olduğunu. Onun abisi FETÖ’cü ise orada iki bakan bu konularla muhatap, onun da abisi FETÖ’cü. Her abisi FETÖ’cü olan FETÖ’cü ise bakan devletin her sırrının olduğu toplantıyı izliyor. Yaptığınız savunmanın mantıksızlığını anlatıyor. Ciğeri yanmış adam söylüyor. Yarın onu da FETÖ’cü bulursunuz. FETÖ’cüler de öyle yapardı. O onu aramış, o onu aramış, o da onu aramış… Yedinci aramada, bir köyde en sade yaşayan bir insan bile dünyada her insanı silsileyle aramış oluyor. Onun mantığı var burada anlatmayayım şimdi onu. Devletin ruhunu yok ettiniz.

"SUÇ ÜSTÜ YAKALANMIŞ BİR İNSANIN EZİKLİĞİ VAR ÜSTÜNDE"

Şimdi televizyona çıkmışsın. Seni rezil rezil rüsva edeceğim. Devletin bakanına inanan en fazla yüzde 9 çıkıyor. Sizin parti anketleri 30 bin denekle yapılıyor, 300 bin küsür insanının verdiği oy. Yüzde 91 onun suç örgütü dediği insana inanıyor.

"YENİ UYUŞTURUCU ROTASI NEDİR, SİZE DELİLLERİYLE İSPATLARIYLA ANLATACAĞIM"

"Diyorsun ki uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, "Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu." Ben sana Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım herkese. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi.

Adam uyuşturucu satıcısıysa niye cezaevinde değil? Diyelim ki uyuşturucu satıcısı adam. Senin başında olduğun, sana bağlı olan kriminal suçlar, istihbarat, terör şu sistemle çalışır; bir adamla bir kişinin resmi var, peki bu insanlar o resmi çektirmenin haricinde yan yana gelmişler mi? Bu insanların yan yana gelip gelmedikleri o sinyaller vasıtasıyla netleşir. İkincisi bunlar birbirini karşılık aramış mı, HTS kayıtları denen şey bunun adı. Adamla birbirimizi hiç aramamışız. Ben adamla bir daha hiç yan yana gelmemişim, HTS kayıtlarını çıkarın. Ben adamın tipini bile bilmiyorum. Bu konuda sen benim muhatabım değilsin. Sayın Cumhurbaşkanı, ana muhalefet partisi lideri ve diğer parti başkanları."

"MAHALLEDE OKEY MASASI KURACAK ADAM TOPLAYAMAZSIN"

Parti desteğiyle, gazete basın desteğiyle siz bu kadar insan topluyorsunuz. Basın desteği yok, teşkilat yok, bir satır yazıyla ben sizin topladığınız kalabalığı topladım, sen mahallede okey masası kuracak adam toplayamazsın o sevimsiz suratınla. Vicdan ya, yarım saat orada uyuşturucu konusunu (Süleyman Soylu'nun TRT'deki yayını) anlatmışsın. Benim hayatım, uyuşturucu satanların ölümüyle suçlanmakla geçti. Oraya çıkıp onları söyleyip benim bu şekilde seni rezil edeceğimi düşünemedin mi? BTK’dan devamlı yazdırıyorsunuz ya, siteler kapansın diye. Ne oldu kapattınız bir tanesini, ne oldu?

'DEVLETİN O ŞEREFLİ MAKAMINDAN AYRILDIĞINDA BİR GÜN YÜZLEŞECEĞİZ'

Devletin İçişleri Bakanlığı makamında bir deli oturuyor. Bu adam hasta. Lan ben Köfteci Yusuf'u n'apayım? 10 tane köfte tezgahı kursam 30 bin kişiye satsam Köfteci Yusuf'un hasılatından daha fazla param olur. Sen hasta ruhlusun. Bizim akrabaya baskı yapıyormuşsun açıklama yapsın diye, akraba makraba ayırmadım herkes kayıt altında. Reşat Baba seni severim sayarım, sakın böyle bir hataya düşme!

Devletin bakanısın neden gazetecilerle FaceTime üzerinden konuşuyorsun? Niye müdürünün telefonundan? Sana sözüm olsun... Devletin o şerefli makamından ayrıldığında bir gün yüzleşeceğiz, bu dünya böyle sürmez.

"BU İŞİN SONUNDA NE OLACAK?"

Almanya'ya gitsem diyecekler "Can Dündar orda, bu da onlarla anlaştı", Amerika'ya gitsem FETÖ'yle anlaştı, ulan zaten İsrail'e gitsem "bak gördün mü onu yahudiler destekliyor", Yunanistan'a gitsek "tarihi düşmana gitti". Lan gidecek ülke mi var nereye gideyim?

Bu işin sonunda ne olacak diyorlar. Ben bu işin sonunda öyle bir hikaye yazacağım ki bu dünyada kimse ufak kız çocuklarını ve annelerini üzmeyecek.

ERKAM YILDIRIM İDDİASI

Erkan Yıldırım, Halil Falyalı'nın otelinde veya casinosunda misafiriydi. Mehmet Ağar bu senkronizenin ortasında. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu ile çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Geçen seni haziran ayında 4 ton 900 kilo yakalandı. Sonra yeni güzergah çalışması yapıldı. Çünkü Amerika Uyuşturucuyla Mücadele, çok güçlü orada, sürekli üstlerinde. 800 kilometre Venezüella’yla sınırları var. Oraya geçirmek kolay çünkü Amerika’nın kontrolü yok. Suriye Lazkiye de Amerika kontrolünde değil. Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergah kurmak için Venezüella’ya kim gitti?

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün kaldı.

Hep böyle yapıyorlar, vatanseverlik ile milleti coşturuyorlar herkesi birbirine sokuyorlar. Şimdi diyecekler niye anlatmadın? Lan neyi anlatayım siz gördüğünüz her şeyi anlatıyor musunuz?

Mehmet Ağar, tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşı. Kürt iş adamları diyorlar ya... Hayır uyuşturucu işi yapıyorlardı hepsi. Hepsinden para aldı ve tüm işlerini hallediyordu.

"UĞUR MUMCU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?"

Uğur Mumcu bence şehittir. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti. Şehit olduğunda yanına ilk gelen kim? Mehmet Ağar. Katil hep ilk gelir.

"BEN İNANIYORUM, TAYYİP ABİ BUNLARI GÖRECEK..."

Vallahi ben inanıyorum Tayyip Abi bunları görecek. Ama bunu da anlamıyorum, bir İçişleri Bakanı, sinir kontrolü olmayan bir adama, televizyondan ‘karısının iç çamaşırlarının arkasına saklanan’ diyor. Biraz namus. Rahat ol, ben sana böyle bir şey demem. Utanmadan rezil ettin kendini. İnsanların bir parça saygısı varsa da o sözden sonra o da kalmadı.

"EVİMDEKİ ARAMAYA KADIN POLİSLER SONRADAN GELDİ"

"Bir yalanı söylerken bilmiyor musun yalanın ömrü kısadır. Ben en başından beri ne söyledim? Evime arama yapmaya geldiklerinde kadın polis yoktu, diğer polis memurları görevini yaptı onlardan Allah razı olsun dedim. İki tanesi, özellikle yaşlı olan biri, eşimi silahla duvara iten, bir de çocukların odasına girip silah doğrultan polisten bahsettim, o görüntüleri niye vermiyorsun? Milletin kandıracaksın he? Ben o iki bayan polis kardeşimize teşekkür etmedim mi? Eve bayan polis sonradan geldi demedim mi, milletin aklıyla dalga geçiyorsun.