AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Kasım töreni sırasında mesajını okurken, TRT Haber'in KJ’sinde “Devletin zirvesi Atanıtkabir'deydi" ifadesi yer aldı.

TRT’den bir KJ ‘hatası’ daha: Anıtkabir yazamadılar

TRT Haber, Anıtkabir'deki 10 Kasım törenlerine ilişkin haberinde bir KJ hatasına daha imza attı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladıktan sonra mesajını okuduğu sırada TRT Haber'in KJ’sinde “Devletin zirvesi Atanıtkabir'deydi" başlığı yer aldı.

ANKA’nın aktardığına göre, TRT Haber'de KJ yanlışlarına bir yenisi daha eklendi. TRT Haber bugün saat 10.00 bülteninde devletin zirvesinin Anıtkabir ziyaretini haberleştirdi.

Erdoğan'ın, Anıtkabir Özel Defterini imzalarken yaptığı konuşmanın haberine ilişkin görüntünün başlığında bir hata yapıldı. Erdoğan konuşurken TRT Haber’in KJ’sinde büyük puntolarla “Devletin zirvesi Atanıtkabir'deydi" diye yazıldı.

TRT BUNU HEP YAPIYOR

Daha önce, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ekranda “19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun” diye yazan TRT Haber de, ayrıca Erdoğan'ın konuşması sırasında çıkan 'Öööööööiiiiiillllll' şeklindeki yazı ile ilgili de soruşturma başlatılmıştı.