Seferiyim, kısa yazacağım

Seferiyim, kısa yazacağım.

Gazi Mahallesinde, uyuşturucu satıcılarına, torbacılara operasyon yapıldı. Operasyon yaptıranlar da aslında mecaz anlamda uyuşturucu erbabı... Neşter atmadan önce anestezi veriyorlar topluma, bazen de anestezi yapmadan kesip biçiyorlar.

Ortadoğu bölgesinde, din maskeli uyuşturuculara, canilere, yani IŞİD'cilere operasyon yapılacak. Operasyonu yapacak olan başta ABD, diğer güçler de aslında dinsel uyuşturucu pazarlamacası. Mezhep çatışmalarını kendileri çıkarmadı mı?

Torbacılar torbacılara karşı...

• • •

Faşizm iki ucu b*klu sopadır. Bir ucundaki terör, zulüm, cinayetler ile toplumu kullaştırır, öbür ucundaki yalan, demagoji ile toplumu uyuşturur, teslim alır.

Zalim gücünü işte bu sopa ile sağlar. Zalim'in adı faşist, zulmünün adı faşizmdir ve artık memlekette durum aynen böyledir.

Ve Zalim şimdi en kostaklandığı anda, en zirvedeyken en güçsüz halini yaşıyor!

Elleriyle büyüttüğü solar iken dirilttiği IŞİD hem bölgede hem ülkede Zalim için de bir tehdit. IŞİD'e dışarıda yapılacak operasyonun misillemesi içeride yaşanmaz mı? Yaşanır.

Oysa Zalim aynı zamanda o IŞİD'i içeride(bir zamanların ülkücü faşistlerinin misyonuyla) toplumsal muhalefete karşı sivil faşist sokak gücü olarak düşünmez mi? Düşünür.

• • •

Şu memlekette, sıklıkla yaşandığı üzere, yine bıçak sırtı bir dönemdeyiz. Her şey olabilir. Hatta her şey, tersine dönebilir.

Toplumun AB "özleminde" 20 puan artış olmuş, yine yüzde 50 AB istermiş. Ne yapacak Zalim?

Ortadoğu'da "Kürt gücü", TC gücünden öne geçiyormuş. Ne yapacak Zalim?

Elindeki bir ucunda terör bir ucunda demagoji olan değnekle torbacılık yapıyor. Daha dün torba yasasıyla zulmünü kurumsallaştırmaktan geri kalmadı.

Bu pisliği temizlemek, torbacıları defetmek lazım.

Bu "ak" kirliliği teneşir paklar!